25/07/2020

WERFBEVEILIGING

Helaas moeten we vaststellen dat bouwwerven steeds meer onderhevig zijn aan vandalisme en diefstal.  SYN Security beveiligd graag uw werf.  Denk hierbij o.a. aan:

  • alarmsystemen op werfketen, machines, enz…
  • perimeterdetectie rondom de werf
  • toegangscontrole, al dan niet met bouwhelm/mondmasker detectie
  • camerabewaking

Mobiele kantoren / opslag

De werfketen zijn tegenwoordig meer dan enkel een pauzeruimte/schaftlokaal.  Het zijn volwaardige kantoren, met dito uitrusting.  Het spreekt voor zich dat er snel al heel wat diefstalgevoelige items in opgeslagen worden.  Voor de volledige duur van de werken kunnen wij voorzien in een betrouwbaar alarmsysteem, al dan niet gekoppeld aan een meldkamer.

Mobiele cameramasten

Wil U graag weten wie er de werf betreed buiten de werkuren?  Met behulp van onze mobiele bewakingsmasten beveiligen wij het bouwterrein.  Wanneer er iemand het terrein betreed kan er onmiddellijk actie genomen worden, al dan niet door meldkamer/bewakingsagent.

Bouwhelmdetectie

Camera’s worden steeds intelligenter.  Zo kunnen we tegenwoordig detectie uitvoeren op het al dan niet dragen van bouwhelmen.  Bekijk zeker de link hieronder om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Grote investering?

Alle oplossingen voor werfbeveiliging kan U bij ons huren voor een vaste maandelijke vergoeding.  U hoeft meestal enkel te zorgen voor een 230VAC voedingsaansluiting.  Bovendien zijn onze oplossingen voorzien van batterij backup, en kunnen m.a.w. kleine spanningsonderbrekingen probleemloos opgevangen worden.

 

Vrijblijvende offerte

Wenst U uw werven te beveiligen?  Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf wat wij voor U kunnen betekenen.