25/07/2020

MOBIELE BEVEILIGING

Helaas moeten we vaststellen dat bouwwerven steeds meer onderhevig zijn aan vandalisme en diefstal.  SYN Security beveiligd graag uw werf of tijdelijke infrastructuur.  Denk hierbij o.a. aan:

  • alarmsystemen op werfketen, machines, enz…
  • perimeterdetectie rondom het terrein
  • toegangscontrole, d.m.v. mobiele slagbomen e.d.
  • check-in at work
  • camerabewaking, al dan niet met bouwhelm/mondmasker detectie

Mobiele cameramasten

Wilt U graag weten wie er uw terrein betreed buiten de werk/openingsuren?  Met behulp van onze mobiele bewakingsmasten beveiligen wij uw locatie.  Wanneer er iemand het terrein betreed kan er onmiddellijk actie genomen worden, al dan niet door meldkamer/bewakingsagent.

Mobiele slagbomen

Behoud U graag de controle over wie er uw terrein op of af komt gereden?  Of het nu gaat over een werf, of een tijdelijke oplossing op uw bedrijfsterrein.  Wij hebben steeds een pasklare oplossing.

Bouwhelmdetectie

Camera’s worden steeds intelligenter.  Zo kunnen we tegenwoordig detectie uitvoeren op het al dan niet dragen van bouwhelmen.  Bekijk zeker de link hieronder om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Grote investering?

Alle oplossingen voor werfbeveiliging kan U bij ons huren voor een vaste maandelijke vergoeding.  U hoeft meestal enkel te zorgen voor een 230VAC voedingsaansluiting.  Bovendien zijn onze oplossingen voorzien van batterij backup, en kunnen m.a.w. kleine spanningsonderbrekingen probleemloos opgevangen worden.

 

Vrijblijvende offerte

Wenst U uw werven te beveiligen?  Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf wat wij voor U kunnen betekenen.