25/07/2020

TIME-LAPSE

Wat is een timelapse?

Timelapse is een filmtechniek waarbij er minder beelden per tijdseenheid worden opgenomen dan de framerate waarmee ze later worden afgespeeld.  Hierdoor kunnen we de weken- of maandenlange opbouw van een project op een zeer duidelijke manier aanschouwelijk maken in een film van enkele minuten.

Waarvoor kan ik een timelapse gebruiken?

Meestal verwerken we de timelapse film tot een sterke marketingtool, waarbij je op een efficiënte, visuele manier je verhaal vertelt aan je klanten, business partners, enz…

Hoe gaan we tewerk

Na een eerste analyse ter plaatse gaan wij op zoek naar de meest gunstige positie voor het capteren van de beelden.  Tenslotte is iedere situatie uniek.  Op deze locatie plaatsen wij dan een hoogwaardige camera, die ook in minder gunstige omstandigheden kwalitatieve beelden kan maken.

Live meekijken

Naast de creatie van de timelapse film krijgt U van ons steeds de mogelijkheid om live beelden van de camera te raadplegen op uw smartphone of tablet.  Zo behoud U 24/7 een overzicht op de vorderingen van de werken, zonder dat er ter plaatse gegaan moet worden.

Grote investering?

De volledige timelapse oplossing kan U bij ons huren voor een vaste maandelijke vergoeding.  U hoeft enkel te zorgen voor een 230VAC voedingsaansluiting.  Bovendien is onze timelapse oplossing voorzien van batterij backup, en kunnen m.a.w. kleine spanningsonderbrekingen probleemloos opgevangen worden.

 

Vrijblijvende offerte

Wenst U uw project(en) in de kijker te zetten?  Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf wat wij voor U kunnen betekenen.