10/04/2020

COVID-19 – FEVER SCREENING

Hoe beschermt U uw medewerkers van een potentieel risico op besmetting met een virus? Dankzij thermische camera’s zijn we in staat om op een snelle en accurate manier een meting van de lichaamstemperatuur uit te voeren.

Toepassingen:

  1. Ingangen screenen
Toepasbaar bij ingangen met een thermische handheld, bullet + tripod en/of turret camera. De camera’s zijn draadloos, flexibel, snel inzetbaar en kosteneffectief. 1 camera, 2 lenzen met AI-Functionaliteit (screening + bewaking).

2. Toegangscontrole + screening

Screenen met toegangscontrole (nieuw project). Toepasbaar bij ingangen met een thermische bullet + bracket bevestiging. De camera’s zijn draadloos, flexibel, snel inzetbaar en kosteneffectief. 1 camera, 2 lenzen met AI-Functionaliteit (screening + bewaking).

3. Menigtes screenen

Gelijktijdige screening voor meerdere personen (ca. 10 – 15) in een open gebied met hoge efficiëntie. Toepasbaar bij ingangen met een thermische bullet + muurbracket bevestiging of tripod. De camera’s zijn draadloos, flexibel, snel inzetbaar en kosteneffectief. 1 camera, 2 lenzen met AI-Functionaliteit (screening + bewaking).

4. Mobiele screening

Mobiele screening van koorts. Overal met 1 klik te meten zonder te storen met behulp van de thermische handheld camera en de Thermal App van Hikvision.

Vrijblijvende offerte

Wil U graag meer weten over de technologische oplossingen die wij kunnen bieden m.b.t. het bestrijden van de pandemie?  Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf wat wij voor U kunnen betekenen.  Uiteraard behandelen wij iedere aanvraag met de nodige discretie.