27/12/2017

BRANDDETECTIE

De veiligheid van uzelf, collega’s en bezoekers garanderen.  Een tijdige signalering van een beginnende brand is van cruciaal belang.  Een goed functionerende branddetectie voorkomt brand, nog voor die bestreden moet worden.  Zo vermijdt u mensenleed, productie downtime, grote schade en materieel verlies.

Hoe gaan we te werk?

SYN Security beveiligt zowel kleine als zéér grote installaties. (> 1 000 detectiepunten)  Er zijn heel wat verschillende methodes voor het vroegtijdig detecteren van een brand.  Welke methode waar toegepast moet worden bepalen we aan de hand van een grondige studie.   Bovendien werken we met BOSEC en/of EN54 gekeurde componenten, en ontwerpen we onze installatie volgens de Belgische norm NBN-S21-100-1&2.  Onze doorgedreven expertise maakt dat we op elk vraagstuk een gepast antwoord kunnen bieden.  Uiteraard verliezen we hierbij het advies van de lokale brandweerkorpsen niet uit het oog.

Technologiën

  • puntdetectie
  • lineaire beamdetectie
  • detectielint
  • vlamdetectie

BOSEC en/of EN54 gekeurde componenten

Een goede installatie wordt opgebouwd uit degelijke componenten.  Hiervoor werken wij o.a. samen met volgende fabrikanten:

 

       

 

 

Vrijblijvende offerte

Wenst U uw bedrijf of winkelpand te beveiligen?  Hebt U plannen van uw architect of studiebureau?  Een eigen idee of ontwerp?  Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf wat wij voor U kunnen betekenen.  Uiteraard behandelen wij iedere aanvraag met de nodige discretie.